[Oberlist] Comemorarea persoanelor infectate de HIV/SIDA

val val val_val7 la yahoo.com
Joi Mai 17 19:16:54 CEST 2007


Daca esti tanar si vrei sa afli mai multe despre HIV/SIDA, sa faci cunostinta cu multa lume energica sau sa-ti petreci timpul interesant si util, 

  CTJM te invita 
  Simbata, 19 mai, intre orele 12.00 – 16.00,  in zona havuzului din gradina publica 
Stefan cel Mare, unde va avea loc evenimentul  de comemorare a persoanelor care au decedat de SIDA: “Pentru ca sunt oameni ca tine. Fii alaturi de ei”, din cadrul aceleasi campanii realizate de Fundatia SIDA Est-Vest (AFEW), in parteneriat cu Centrul Tanarului Jurnalist din Moldova (CTJM). 
  In program:  concursuri, jocuri energizante si tematice, teatru social, flash mob, posibilitatea de a lua cuvantul la tribuna alaturi de invitati speciali, distributie de materiale etc.                   
  Surprize: fiecare participant la actiune va primi cadou o bratara cu un mesaj comportamental, va avea posibilitatea sa-si exprime parerea despre tematica prin dezbateri, discurs, poezie, muzica, desene, si neaparat, va primi premii pentru implicare!!!
  Ia-ti prietenii si vino sa sensibilizam impreuna opinia publica fata de persoanele afectate de HIV/SIDA si sa contribuim la dezvoltarea unei atitudini nondiscriminatorii fata de ele. 
  Te asteptam 
   Cu respect, 
 Centrul Tanarului Jurnalist din Moldova. 

 
---------------------------------
Expecting? Get great news right away with email Auto-Check.
Try the Yahoo! Mail Beta.
-------------- next part --------------
Un ata?ament HTML a fost eliminat   
URL: http://idash.org/pipermail/oberlist/attachments/20070517/424d872f/attachment.html


Mai multe informații despre lista de discuții oberlist